pienza, italië: girasole

Pienza, Italië: Girasole

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: GirasoleDeze landelijke agriturismo met zes appartementen ligt in een klein natuurpark ten zuidwesten van Pienza in het typische landschap van de Crete Senesi. In het natuurreservaat zijn de typische calanchi en een aantal zeldzame planten en dieren. De appartementen zijn landelijk en sfeervol. De huiseigenaar heeft met veel aandacht voor comfort en leuke details de appartementen ingericht. De weg naar de agriturismo staat vol met de typische cipressen dus u krijgt onmiddellijk hetToscane gevoel. Rondom de agriturismo is een ​​grote tuin met een prachtig uitzicht over Val d'Orcia. Het is een fantastisch landschap, geschikt voor een rustige en ontspannen vakantie.

In het hoofdgebouw zijn zes appartementen en in het bijgebouw is de gemeenschappelijke ruimte. De huis eigenaar organiseert hier lunches of diners op aanvraag met zelfgemaakte pasta, typische Toscaanse voorgerechten en goede locale wijn. De agriturismo heeft meer dan 1000 schapen en de melk wordt gebruikt voor de productie van de bekende pecorino (schapenkaas) van Pienza. De kaas wordt geproduceerd en verkocht bij een kaasmakerij op 9 km afstand van de agriturismo. De agriturismo verbouwt granen en andere gewassen als voedsel voor de schapen. U kunt excursies maken naar Bagno Vignoni met de suggestieve vallei, Ripa d’Orcia met bossen en en een kasteel en Vignoni alto, Rocca d'Orcia, Radicofani, Spedaletto, Radicofani, San Quirico, Castiglione d'Orcia, Pienza en tenslotte de indrukwekkende Monte Amiata.

De slaapbank in de woonkamer is geschikt voor kinderen onder 12 jaar.

Meer informatie: Pienza, Italië: Girasole

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.