patti, italië: limoneuno

Patti, Italië: Limoneuno

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: LimoneunoDe charme van het Siciliaanse platteland en de Middellandse Zee vanuit dit onlangs (2016) gerenoveerde appartement.

Het appartement is onderdeel van een grote biologische boerderij dat zich voor 50 hectare beplant met citrus en olijven.

Het gedeelde zwembad is verbonden met een kleiner gedeelte voor kinderen, en de prachtige locatie: op de heuvels rond Patti met prachtig uitzicht op het Mare Nostrum, het silhouet van de nabijgelegen Eolische eilanden maken dit een optimale locatie voor uw vakantie. De ruime terrassen bieden een heerlijke plek om te ontspannen en gezellig te barbecuen. De vier appartementen te midden van olijfbomen en citrusbomen, zijn ideaal voor een ontspannen vakantie in de geuren van het Siciliaanse platteland met vrienden of familie. Op het landgoed, in het nabijgelegen landhuis bieden we biologische producten van de boerderij, zoals olijfolie, wijn, groenten en fruit, en kunt u fietsen huren. Zo kunt u met uw mond, als met de rest van uw zintuigen, de tradities van dit land ontdekken.

Meer informatie: Patti, Italië: Limoneuno

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.