marsciano, italië: da pino bilocale

Marsciano, Italië: Da Pino bilocale

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Da Pino bilocaleHeerlijk rustige, super centrale ligging in het hart van Umbrië! Op dit vakantieadres treft u deze ideale combinatie aan. Omringd door een grote, groene, goed verzorgde tuin liggen de in totaal 7 appartementen. Alle appartementen beschikken over een eigen overdekt terras. Op een veilig afstandje van de woningen ligt het gemeenschappelijke zwembad, compleet met ligbedden en parasols. Vlakbij huis ligt het schattige dorpje Papiano, bovenop een heuvel, met een prachtige oude kerk in het middeleeuwse centrum: de tijd lijkt er te hebben stilgestaan! Maar wisselt u de rust vooral af met een bezoek aan Perugia (20 km), een studentenstad met internationale allure, tevens de belangrijkste kunststad van Midden-Italië. U treft hier een overvloed aan interessante bezienswaardigheden. Een avondwandeling over de Corso Vannucci, de gezelligste winkelstraat van deze stad, is ook bijzonder aangenaam.

Papiano is ook een prettige uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van Umbrië. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Assisi (45 km), het Meer van Trasimeno (25 km) en Todi (30 km). Voor de kinderen staat uiteraard het pretpark "La Città della Domenica" op het programma (35 km). Boodschappen in Papiano (1 km), postkantoor bank en restaurants in Marsciano (5 km).

Klein huisdier op aanvraag.

Meer informatie: Marsciano, Italië: Da Pino bilocale

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.