spoleto, italië: villa eloise

Spoleto, Italië: Villa Eloise

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Villa EloiseVilla Marta is gebouwd in 1995. De villa is omringd door wijngaarden en landgoederen met olijfolie en dichtbij kunt u uitstekende Italiaanse restaurants vinden. De villa ligt dicht bij historische steden en dorpen waar u een wandeling kunt maken door duizenden jaren geschiedenis. U kunt zich onderdompelen in een aantal van de meest beroemde middeleeuwse dorpen van de wereld.

De villa is ingericht met antiek van de eigenaar en met voorwerpen die verzameld zijn van over de hele wereld. De villa straalt een gevoel van warmte en gastvrijheid uit.

Het privézwembad op het omheinde terrein en de comfortabele lounge stoelen bieden een heerlijke ontspanning na een drukke dag sightseeing. Het terras is perfect om te genieten van een zonsondergang met uitzicht over de heuvels en de vallei. Het is mogelijk om te dineren en barbecuen op het terras. U kunt verse groenten uit de groentetuin halen en vijgen, abrikozen, pruimen en andere vruchten van de bomen plukken. U kunt ook ontspannen in de woonkamer bij de open haard met een glas Sagrantino wijn.

Villa Marta is gelegen in het hart van Umbrië in de buurt van Spoleto, op slechts enkele kilometers van de middeleeuwse dorpen en steden van Umbrië waaronder Montefalco, Trevi, Spello, Assisi, Perugia, Gubbio, Todi en Orvieto. Rome ligt op 1,5 uur rijden.

Meer informatie: Spoleto, Italië: Villa Eloise

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.