camaiore, italië: casa giuseppina

Camaiore, Italië: Casa Giuseppina

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Casa GiuseppinaDit nieuwe, comfortabele vakantiehuis in een heel prettige buurt in het centrum van Camaiore is ideaal voor ieder soort vakantie: u kunt cultuur opsnuiven, naar zee, de bergen of de natuur in.

Deze vakantiewoning bevindt zich namelijk op een paar minuten van het strand van Lido di Camaiore maar ook van de kustgemeenten Forte dei Marmi, Viareggio en de verdere Versilia, een kustgebied langs de Ligurische Zee.

Naast de zee en het strand kunnen de gasten ook genieten van de mooiste heuvels van de streek, die hen, met hun typische stadjes en schitterende panorama's, versteld zullen doen staan.

Aan de buitenkant van het huis is er een ontspanningsdeel voor het welbevinden van de gasten.

Het historische centrum van Camaiore bevindt zich op wandelafstand, zodat iedere mogelijke voorziening (zoals winkels, restaurants en nog veel meer) binnen handbereik is.

Meer informatie: Camaiore, Italië: Casa Giuseppina

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.