palau, italië: barbarina

Palau, Italië: Barbarina

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BarbarinaDe villa is ideaal voor stellen en gezinnen met kinderen die een onvergetelijke vakantie willen doorbrengen in Sardinië.

De villa is ingericht met smaak, met alle voorzieningen die je nodig kunt hebben gedurende je verblijf. In het privézwembad kun je ontspannen op warme zomerdagen, ook al ligt de schitterende Sardijnse zee op slechts 300 meter van het huis.

Op de barbecue kun je heerlijke gerechten klaarmaken om op de veranda te nuttigen. Dankzij de heg die de tuin omgeeft ben je verzekerd van optimale privacy en rust.

Een van de meest gerenommeerde stranden van Palau, "La Sciumara", ligt op slechts 350 meter en is gemakkelijk bereikbaar via een pad. Het centrum van Palau ligt daarentegen op 800 meter. Hier tref je restaurants, bars, winkels met etenswaren en wat al niet meer.

Meer informatie: Palau, Italië: Barbarina

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.