mazara del vallo, italië: rosalbi

Mazara del vallo, Italië: Rosalbi

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: RosalbiRosalbi is een moderne villa met privé zwembad gelegen in Mazara del Vallo, oude zeevaart en visserij stad in het westen van Sicilië, 50 km ten zuiden van Trapani.

De villa, op een korte wandeling van het prachtige zandstrand van Tonnarella, is ideaal om plezierige vakantie door te brengen in de zon, zee en ontspanning.

Recent gebouwd, is de villa gekenmerkt door een originele architectuur en koele en goed geproportioneerde kamers ingericht met smaak en functionaliteit, waaronder een grote woonkamer met open haard, een keuken, twee slaapkamers en twee badkamers. Deze gezellige kamers zijn verdeeld over dezelfde verdieping en voorzien van airconditioning, satelliet-tv, een wasmachine en een vaatwasser.

Buiten de villa wordt u omgeven door een groot terras en een goed onderhouden tuin die het prachtige privézwembad huisvest. Vanwege de gunstige ligging kunt u ook genieten van uitstapjes in de interessante omgeving: het historische centrum van Erice en Marsala naar Sciacca, uit de tempel van Segesta met die van, het natuurreservaat Zingaro om Saline di Trapani en Paceco Agrigento.

Kleine huisdieren zijn toegestaan.

Meer informatie: Mazara del vallo, Italië: Rosalbi

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.