castiglion fiorentino, italië: villa il castello

Castiglion fiorentino, Italië: Villa il Castello

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: Villa il CastelloVilla il Guerriero ligt in de Toscaanse heuvels met olijfbomen tussen Castiglion Fiorentino en Cortona. De ligging is heel panoramisch en dichtbij het prachtige middeleeuwse kasteel Montecchio Vesponi. De inrichting van de villa is een rustieke Toscaanse stijl met tegelvloeren en houten balken aan het plafond. De villa bestaat uit 2 verdiepingen en de eerste verdieping is bereikbaar via een buiten en een binnentrap. De omheinde tuin is omringd door olijfbomen, amandelbomen en cipressen en biedt veel privacy. In de ruime tuin is tuinmeubilair, een barbecue en een pizza-oven.

Het privézwembad is ideaal voor een verfrissende duik tijdens de warme zomerdagen. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de Valdichiana.

In de directe omgeving kunt u wandelen en mountainbiken. De stadjes Castiglion Fiorentino en Cortona zijn prachtige bezienswaardigheden. In de zomer worden hier veel folkloristische en culturele evenementen georganiseerd.

Meer informatie: Castiglion fiorentino, Italië: Villa il Castello

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.