midsland terschelling, nederland: top

Midsland terschelling, Nederland: TOP

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: TOPUw vrijstaande vakantie bungalow ligt midden in het duingebied van Midsland aan Zee met een heerlijk uitzicht richting West aan Zee. Uw vakantieverblijf staat midden in een natuurlijk duingebied, begroeid met helmgras, duindoorn, rozenbottel en vele andere bloemen, planten en bomen/struiken. De woonkamer met zitgedeelte heeft een aangrenzend terras op het zuiden. In het eetgedeelte heeft u een prachtig uitzicht over het omringende duinlandschap.

De compleet ingerichte keuken is voorzien van: een 6p-gasfornuis met 2x oven. Een lust voor iedere kookliefhebber.

De badkamer heeft een douche, toilet, wastafel en een wasmachine.

Er zijn 3 slaapkamers. Twee 2-persoonsslaapkamers met ieder een eigen wastafel en heerlijk bedden.

Voor de kinderen is er een kleine slaapkamer met een stapelbed en wastafel.

Het beschutte terras ligt op het zuiden. Hier is het heerlijk vertoeven op uw loungebank en ook hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de rust die Terschelling u biedt.

Om op het mooie brede Noordzeestrand te komen is het maar 400 meter lopen. Hier bevindt zich ook een gezellige strandtent.

Terschelling is een schitterend eiland met bos, duinen en water. U kunt kilometers lang fietsen, de leuke dorpen bezoeken en genieten van zee en strand.

Boek eens dit heerlijke vakantieadres op een van de mooiste plekjes op Terschelling!

Meer informatie: Midsland terschelling, Nederland: TOP

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.