noordwijk, nederland: stern

Noordwijk, Nederland: Stern

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SternDit vakantiehuis is gelegen op een vakantiepark in het Zuid-Hollandse Noordwijk. De woning ligt op slechts 1 km afstand van het strand, dus een perfecte locatie als u wilt genieten van een zon, zee en strandvakantie, maar ook als u lekker wilt uitwaaien en strandwandelingen wilt maken. Er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Uw woning heeft een heerlijke grote tuin met veel privacy. De woonkamer met open keuken is van alle gemakken voorzien en op de 1e etage bevinden zich 3 slaapkamers. Op het parkje bevinden zich ook 2 kleine speeltuintjes voor de allerkleinsten.

Noordwijk is levendige badplaats met veel terrassen, restaurants en andere uitgaansmogelijkheden. Andere mogelijkheden in de omgeving zijn het bezoeken van de steden Leiden, Den Haag, Haarlem. Verder is ook een bezoek aan de Keukenhof (voorjaar) zeker de moeite waard.

Meer informatie: Noordwijk, Nederland: Stern

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.