haarlem, nederland: waterpas

Haarlem, Nederland: Waterpas

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: WaterpasUw woonark ligt klaar aan de Spaarne. Bij deze accommodatie hoort een eigen motorboot, waarmee u direct het water op kunt en de omgeving kunt gaan verkennen. Met de motorboot 's avonds de stad ingaan en Haarlem vanaf het water bewonderen is een heuse aanrader! Hoewel u met een accommodatie als deze veel tijd buiten zult besteden, is ook binnenshuis goed toeven. De woonark is zeer ruim en maakt een knusse indruk. In de woonkamer kunt u bij de houtkachel terecht met uw borrelhapjes, terwijl u eerder gedineerd heeft aan de eikenhouten tafel. De tuin van het vakantiehuis bestaat uit een groot terras met tuinmeubilair en een barbecue. Voor de kinderen hangt er schommel in de boom. De speelruimte zorgt ervoor dat de kinderen ook bij minder goed weer zich kunnen vermaken.

Vanaf uw terras op het water geniet u van de langsvarende kano's, maar ook grotere boten die langs komen varen. Zo landelijk en toch dicht bij het centrum van Haarlem (4 kilometer). De hoofdstad van Noord-Holland is een stad van pioniers. Dit is dan ook terug te zien in de historische bezienswaardigheden en maakt een bezoek aan een van de musea zeer de moeite waard.

Meer informatie: Haarlem, Nederland: Waterpas

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.