venhorst, nederland: de peelrand hoeve

Venhorst, Nederland: De Peelrand Hoeve

Vakantiehuisje voor 20 personen

vakantiehuisje: De Peelrand HoeveWil je een geslaagde vakantie met de kinderen? Dan is deze modern ingerichte vakantiewoning een ideale keuze. Het huis bevindt zich namelijk op het terrein van een rustige privé manage. Ouders genieten hier van de royale woonkamer, de luxe badkamers, het heerlijke terras met uitzicht op de omliggende landerijen en voor de kinderen is er alle ruimte om te spelen en natuurlijk om een kijkje te nemen bij de pony’s en paarden. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor prachtige wandelingen of fietstochten. Op een paar kilometer afstand bevindt zich een groot bos van 3000 ha, genaamd de staatsbossen. En ook het prachtige natuurgebied de Maashorst of natuurgebied de Peel zijn vlakbij. De nabije Brabantse dorpen Uden en Gemert bieden een keuze aan restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden.

Bijzonderheden: > Het betreft hier een privé manage, je hebt dus geen last van drukte rondom de manage. > Ook je eigen paard of pony kan worden meegebracht.

> Bij groepen jongeren en/of mannen groepen kan een hogere borg worden gevraagd

Meer informatie: Venhorst, Nederland: De Peelrand Hoeve

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.