cadzand dorp, nederland: cadsandria

Cadzand dorp, Nederland: Cadsandria

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: CadsandriaUw vakantiehuis ligt midden in het dorpje Cadzand in Zeeuws Vlaanderen. Vanaf hier fietst u in 10 minuten naar het strand en de winkels van Cadzand. De woning is sfeervol ingericht met de oude elementen van vroeger. Beneden bevindt zich een grote keuken met annex een eetkamer waar u heerlijk met de familie kunt tafelen. Er is een knusse woonkamer en een extra speelkamer voor de kinderen. Boven bevinden zich 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Het huis heeft een tuin op het zuiden met een groot zonnig terras. U kijkt uit over een Zeeuwse wei.

Cadsandria is een ideaal familiehuis centraal gelegen ten opzichte van het strand, Zeeuwse dorpjes en de natuur. Het zwin is een mooi natuurgebied en ligt op de grens van Nederland en Belgiƫ. Cadzand staat ook bekend om zijn haaientanden, leuk om met de kinderen te gaan zoeken op het strand. Plaatsen zoals Sluis, Knokke en Brugge liggen op korte afstand en zijn zeker een bezoek waard.

Meer informatie: Cadzand dorp, Nederland: Cadsandria

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.