bergen, nederland: villa happiness bergen

Bergen, Nederland: Villa Happiness Bergen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Villa Happiness BergenIn dit statige vakantiehuis op een steenworp van Bergerbos is het goed toeven. De tuin is voorzien van een overdekte veranda met een sfeervolle buitenhaard. Heerlijk op de koelere avonden! In het hart van dit gezellige kunstenaarsdorp bent u al na tien wandelminuten.

De lichte, smaakvolle inrichting van de villa geeft direct een warm gevoel. Op de begane grond is een ruime living met zithoek en open haard gesitueerd. In de luxe open keuken met zijn gezellige eethoek zult u heel wat uurtjes doorbrengen. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers. De ruime ouderslaapkamer beschikt over een eigen badkamer met ligbad. Op de etage is nog een badkamer met een douche. Op de tweede etage bevindt zich de vierde slaapkamer. Ook die is voorzien van een eigen badkamer.

In de directe omgeving vindt u volop fiets- en wandelmogelijkheden naar tal van fijne bezienswaardigheden. Zo zijn twee poldermolens uit de 16e en 17e eeuw, aan de Meerweg en aan de Voert, de moeite waard. Dat geldt ook voor het zeeaquarium in Bergen aan Zee. Ten noorden van Bergen liggen de Schoorlse Duinen. Dit gebied herbergt de hoogste en breedste duingebieden van Nederland, tot wel vijf kilometer breed.

Meer informatie: Bergen, Nederland: Villa Happiness Bergen

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.