giethoorn, nederland: aan de dorpsgracht

Giethoorn, Nederland: Aan de dorpsgracht

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Aan de dorpsgrachtHeeft u altijd al eens Giethoorn willen bezoeken? Dit is uw kans. In het oude centrum van Giethoorn, aan de dorpsgracht, ligt dit romantische en moderne vakantiehuis voor 2 personen. Als u dit huis huurt krijgt u 2 uur gratis een fluisterboot tot uw beschikking. Vaar met de boot door de grachten van het centrum van Giethoorn of verken de wateren van het Nationaal park Weerribben-Wieden. Dit vakantiehuisje is in 2017 geheel gerenoveerd. De woonkamer met open keuken is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. De slaapkamer bevindt zich op de open vide. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Achter de woning heeft u uw eigen privéterras en aan de voorkant van de woning kijkt u uit over de bootjes. Naast Wi-Fi is er ook een vaste internetaansluiting aanwezig.

Op een paar minuten lopen vindt u diverse restaurants en cafés. Als je over het binnenpad van Giethoorn loopt komt u veel authentieke riet gedekte boerderijen, musea en galerieën tegen. Of huur de boot langer en verken het mooie waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.

Let op: Huis is op geen enkele manier bereikbaar met de auto. U kunt gratis parkeren op een grote parkeerplaats en in een paar minuten lopen bent u bij het vakantiehuis.

Meer informatie: Giethoorn, Nederland: Aan de dorpsgracht

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.