schoorl, nederland: villa loft

Schoorl, Nederland: Villa Loft

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Villa LoftDit nieuwe vrijstaande vakantiehuis ligt heerlijk rustig, aan de voet van de breedste en hoogste duinen van Nederland. Op loopafstand vindt u het knusse centrum van Schoorl met het bekende klimduin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u geniet van een lekkere lunch op het terras.

Dit prachtige vakantiehuis heeft een geheel glazen pui aan de voorzijde, dit zorgt voor een prachtig lichtinval in de woonkamer. Op het veldje voor de woning kunnen de kinderen naar hartelust spelen op de trampoline. De moderne inrichting is zeer verzorgd. Via de openslaande deur in de woonkeuken kunt u op het terras komen waar u kunt genieten van het zonnetje. Het is een heerlijke rustige vakantieplek voor de fiets-/strandliefhebber. Schoorl heeft een knus centrum met winkeltjes en terrassen. Het dorp is onderdeel van de gemeente Bergen in Noord-Holland. De mooie ligging aan bos en duin, vlakbij de zee geeft Bergen een haast mystieke uitstraling. Niet voor niets wonen er veel kunstenaars. Het licht, de ruimte en de lommerrijke lanen inspireren hen dagelijks. Zin om te winkelen? Rond de in het oog springende Ruïnekerk vindt u tal van boetiekjes, terrassen en gastvrije restaurants. Vlakbij strekt het zandstrand van Bergen aan Zee zich uit. Ook de steden Alkmaar en Schagen zijn zeker een bezoekje waard.

Meer informatie: Schoorl, Nederland: Villa Loft

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.