oudleusen, nederland: lodgepark 't vechtdal

Oudleusen, Nederland: Lodgepark 't Vechtdal

Vakantiehuisje voor 24 personen

vakantiehuisje: Lodgepark 't VechtdalEen verblijf met een grote groep is altijd gezellig. Toch heeft iedereen ook behoefte aan een eigen plekje waar hij/zij zich even kan terugtrekken. De groepsaccommodatie op Lodgepark ’t Vechtdal is daarvoor ideaal. Het bestaat namelijk uit acht aparte lodges en één groepsverblijf.

De exacte verdeling is als volgt: -Er zijn vier 4-pers. lodges met één 2-pers. slaapkamer, één authentieke 2-pers. bedstee een badkamer en een complete keuken.

-Er zijn twee 2-pers. studio lodges met een 2-pers. woon-/slaapkamer een badkamer en een kitchenette.

-Er zijn twee 2-pers. lodges met één 2-pers. slaapkamer een badkamer dat rolstoel geschikt is en een complete keuken.

-De groepsruimte beschikt over een gezellige bar, TV, een keuken met o.a. een afwasmachine, aparte toiletten en genoeg zitplaatsen. De tafels kunnen op diverse manieren worden neergezet zodat de ruimte geschikt om zowel met elkaar te eten als het spelen van verschillende spellen. De jeu de boules baan die vóór de groepsruimte ligt staat garant voor een hoop plezier.

Meer informatie: Oudleusen, Nederland: Lodgepark 't Vechtdal

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.