vilamoura, portugal: terracos do pinhal

Vilamoura, Portugal: Terracos do Pinhal

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Terracos do PinhalDit appartement op de eerste etage maakt deel uit van een klein en verzorgd complex. Neem een frisse duik in het gezamenlijke, niervormige zwembad, waarna u in een van de ligstoelen lekker kunt genieten van de zon. Het appartement heeft een goed verzorgd interieur. Vanuit de woonkamer opent u de deuren naar het terras, waar een barbecue voor u klaarstaat. Vanaf het terras kijkt u uit over het zwembad en de tuin. Het gehele appartement is voorzien van airconditioning.

Het appartement ligt vlakbij de 18-holes golfclub Millennium (1km), een schitterende, gevarieerde baan, gelegen tussen de pijnbomen, waar zowel de beginnende als de gevorderde golfer volop geniet. Op slechts 400 meter van uw appartement stopt de bus, die u naar de badplaats Quarteira (6 km) brengt. Naast de kilometerslange boulevard moet u vooral ook niet vergeten een bezoek te brengen dagelijkse vismarkt (behalve op zondag).

En wat dacht u van een heerlijk dagje strand? In Vilamoura (4 km) vindt u een langgerekt strand waar u met een boot de zee op kunt. Er worden talrijke boottochtjes georganiseerd waarbij u langs de spectaculaire rotskusten vaart.

Meer informatie: Vilamoura, Portugal: Terracos do Pinhal

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.