vakantiehuisjes op kos

Mastichari - kos, Griekenland: Mastichari - Kos

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Mastichari - KosGR-275 zijn maisonettes op de eerste en tweede etage met balkon en de GR-276 zijn appartementen op de begane grond met terras. Het strand is lopend dan wel op de fiets te bereiken door de groene heuvels. Maar u kunt ook op het terrein gebruik maken van een mooi zwembad en kinderbad. Hier kunt u aan de bar ontspannen en onder de parasols genieten van een kopje koffie of iets sterkers. Ter plaatse worden diverse workshops aangeboden zoals een kookworkshop waar u de traditionele gerechten leert maken of een kruidenworkshop waar u alles leert over kruiden, kruidenolie en kruidenthee en de werking hiervan kunt ervaren. Deze kennis werd al gebruikt door de beroemde arts, Hippocrates van Kos. We raden u aan een huurauto te erbij te huren.

Meer informatie: Mastichari - kos, Griekenland: Mastichari - Kos

Mastichari - kos, Griekenland: Mastichari - Kos

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Mastichari - KosBreng je vakantie door in het hart van het prachtige eiland Kos, het op een na grootste eiland in de Dodekanesos, beroemd om zijn historische monumenten. GR-275 zijn duplex-appartementen op de 1e en 2e verdieping met balkon en GR-276 zijn appartementen op de begane grond met terras. De appartementen bevinden zich in een prachtig complex op slechts 500 meter van de dichtstbijzijnde zandstranden en dicht bij alle voorzieningen. Hier zult u genieten van het prachtige landschap van het eiland, waar ooit Hipporaktes woonde, de vader van de geneeskunde. Elk appartement op de begane grond heeft een eigen terras en een gemeenschappelijke tuin, de duplex-appartementen hebben een balkon en een gemeenschappelijke tuin. Mis de kans niet om de Middellandse Zee te ontdekken! Wij raden een huurauto aan.

Meer informatie: Mastichari - kos, Griekenland: Mastichari - Kos

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.