hermagor, oostenrijk: branol

Hermagor, Oostenrijk: Branol

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BranolDit gezellige appartement ligt in Karinthië in Oostenrijk. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 6 personen kunnen overnachten. Het is een zeer geschikte accommodatie voor een vakantie met het hele gezin. Het appartement ligt in een prachtig, bosrijk gebied.

Dit appartement is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. In de bosrijke omgeving kun je mooie wandelingen en mountainbiketochten maken. Maar je kunt ook raften, rodelen en naar het Erlebispark aan de Presseggersee. Uitstapjes naar Italië en Slovenië behoren ook tot de mogelijkheden. Naar Venetië is het 2 uurtjes rijden en dat is zeker de moeite waard. Ook in de winter is het goed vertoeven. Het wintersportgebied ligt op 15 km en de gratis skibus vertrekt 200 m van het appartement.

Het appartement is sfeervol ingericht en het heeft alles wat je nodig hebt. In de tuin met het terras, die je deelt met de andere gasten, kun je heerlijk barbecueën. In de keuken vind je een oven en een afwasmachine.

Meer informatie: Hermagor, Oostenrijk: Branol

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.