fiss, oostenrijk: elisabeth

Fiss, Oostenrijk: Elisabeth

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ElisabethDit appartement heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het huis ligt op 1 km van het centrum en de skiliften van Fiss.

Serfaus-Fiss-Ladis ligt 80 km ten zuidwesten van Innsbruck. In de zomer is de Super-Sommer-Card belastbaar incl. kabelbanen, wandelbus, Mini-Maxi-Club, Murmliclub en nog veel meer. Als je wil profiteren van deze gastenkaart dien je dit voor aankomst bij de huiseigenaar te melden. Hij zal je de link sturen voor de registratie van de gastenkaart.

Op de begane grond bevindt zich de comfortabel en gezellig ingerichte woning met een eigen ingang. Bij het appartement is een terras waar je kunt relaxen in de buitenlucht. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

De skibushalte bevindt zich op 200 m afstand en brengt je naar een uitgestrekt skigebied met 200 km aan pistes en 70 liften, ideaal voor beginners en gevorderden.

Meer informatie: Fiss, Oostenrijk: Elisabeth

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.