bramberg am wildkogel, oostenrijk: weberhäusl

Bramberg am wildkogel, Oostenrijk: Weberhäusl

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: WeberhäuslDeze aan de zonnige kant van de berg gelegen vakantiewoning bij Bramberg am Wildkogel nodigt u van harte uit om hier waardevolle momenten door te brengen.

Met 80m2 beschikt u over voldoende ruimte om volop van uw vakantie te genieten. Er zijn 3 slaapkamers en een mooi zonnig balkon met uitzicht op het bergmassief Hohe Tauern. En als bijzonder hoogtepunt, een eigen ingang, dus veel privacy.

Wintersportfaciliteiten liggen vrijwel naast de deur en met één kleiner en meerdere grote skigebieden hebt u in principe de keuze.

Ook in de zomer is Bramberg am Wildkogel een aantrekkelijke vakantiebestemming. Het nationaal park Hohe Tauern met zijn natuurgeboden rust en zijn gezinsvriendelijke activiteiten, zoals meer dan 800 km fietsroutes en wandelpaden, trekt elk jaar duizenden bezoekers, van wie er velen terugkomen.

Meer informatie: Bramberg am wildkogel, Oostenrijk: Weberhäusl

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.