hohentauern, oostenrijk: chalet zuckerhütl

Hohentauern, Oostenrijk: Chalet Zuckerhütl

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Chalet ZuckerhütlDit luxe chalet met 4 slaapkamers staat in een familievriendelijk vakantiedorp in Hohentauern. Het heeft gezellige houten blokhutten op een zonnige helling, omgeven door prachtige bergen op 1250 m hoogte. Perfect voor een familie en natuurliefhebbers.

Op ca. 200 m ligt een langlaufloipe en het centrum ligt op ca. 2 km. Ski- en wintergebied Hohentauern is een geheime tip voor families en genieters die van heerlijke natuurpisten in een gemoedelijke sfeer houden. Een klein maar fijn ski-eldorado! Het vakantiedorp bevindt zich direct naast de skipiste op ca. 100 m van de lift naar het skigebied Ski Hohentauern. Hohe Tauern biedt een mooie wandel- en fietsomgeving.

Alle activiteiten kunnen direct vanuit het vakantiedorp ondernomen worden, je kunt de auto dus laten staan! Het houten chalet is gemoedelijk en comfortabel ingericht.

Let op! Op het park worden de komende tijd 25 nieuwe huizen gerealiseerd, gelieve er rekening mee te houden dat je hier enige hinder van kunt ondervinden.

Meer informatie: Hohentauern, Oostenrijk: Chalet Zuckerhütl

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.