saalbach-hinterglemm, oostenrijk: alpensteinbock saalbach a

Saalbach-hinterglemm, Oostenrijk: Alpensteinbock Saalbach A

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Alpensteinbock Saalbach ANet voor het bekende Saalbach-Hinterglemm vind je dit appartementengebouw in Viehhofen. Het appartement bevindt zich op de begane grond. Het huis heeft 3 slaapkamers waar 12 personen kunnen overnachten. Dat is ideaal voor meerdere gezinnen, stellen of vriendengroepen.

De skibus stopt onderaan de toegangsweg, die je naar het prachtige skigebied van Saalbach-Hinterglemm brengt. In de zomer zijn er talrijke wandel- en mountainbikeroutes. In een paar minuten rijden ben je bij het meer van Zell am See.

Buiten het huis ligt een mooie tuin met een barbecue. In de berging kun je je skispullen veilig achterlaten. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend. Vanaf de winter 2019/2020 zal er vanuit Viehhofen direct een lift naar het skigebied van Zell am See gaan. Hierdoor is Viehhofen zowel met Zell am See verbonden, als met Saalbach-Hinterglemm via een afdaling vanuit het skigebied.

Meer informatie: Saalbach-hinterglemm, Oostenrijk: Alpensteinbock Saalbach A

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.