weissensee, oostenrijk: weissenseeblick

Weissensee, Oostenrijk: Weissenseeblick

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: WeissenseeblickDit moderne appartement ligt in Karinthië, in Oostenrijk. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 5 personen kunnen overnachten, ideaal dus voor een gezinsvakantie. Bovendien mag u maximaal 3 huisdieren meenemen. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op het berglandschap en op de Weissensee.

De Weissensee ligt op een hoogte van 930 m en geldt als één van de mooiste en schoonste meren van Europa. U kunt er heerlijk zwemmen, zeilen, vissen, roeien en in de winter schaatsen. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er vele Mountainbikeroutes en diverse wandelwegen om er heerlijk op uit te gaan. Het centrum met verschillende restaurants vindt u op ongeveer 100 m van het appartement.

Het appartement is gelegen op de eerste etage en is van alle gemakken voorzien. In de woonkamer heeft u een televisie en de open keuken is uitgerust met een oven. De tuin waar u in de zomer van de zon kunt genieten, deelt u met de andere gasten.

Meer informatie: Weissensee, Oostenrijk: Weissenseeblick

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.