klagenfurt, oostenrijk: gutshof stefanie

Klagenfurt, Oostenrijk: Gutshof Stefanie

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Gutshof StefanieDit prachtige appartement ligt op de begane grond van een rustig gelegen huis, net buiten Klagenfurt, op kleine afstand van de Wörthersee. Het huis is een oude, gerenoveerde boerderij; een zogenaamde Gutshof. In dit huis zijn 2 appartementen. Je bewoont de woning op de begane grond. De andere woning ligt op de bovenverdieping en beide hebben een eigen ingang. Deze woning heeft 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. In de woonkamer beschik je nog over 2 ruime slaapbanken. Dat maakt het huis geschikt voor 6 personen.

Klagenfurt am Wörthersee biedt tal van mogelijkheden voor elk type reiziger. Sportief, cultuur, relaxen: alles vind je hier. Beleef een heerlijke vakantie in het zonnige zuiden van Oostenrijk en kom helemaal tot rust in deze mooie omgeving.

De woning wordt omringd door een 800 m² grote tuin met een fraai terras, speeltoestellen en ligstoelen. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend.

Meer informatie: Klagenfurt, Oostenrijk: Gutshof Stefanie

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.