kolsassberg, oostenrijk: sonnenwinkel

Kolsassberg, Oostenrijk: Sonnenwinkel

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: SonnenwinkelKolsassberg is een kleine gemeente op 900 m hoogte. Hier vind je het vakantiehuis Sonnenwinkel. De woning is verdeeld over 3 verdiepingen. Het heeft 3 slaapkamers voor 12 personen: ideaal voor gezinnen die samen op vakantie willen.

Het Zillertal met zijn talloze skigebieden en het Achental als wandel- en mountainbikeparadijs liggen op korte afstand van het huis. Ze zijn in 15 à 20 minuten bereikbaar. De skibushalte bevindt zich op 200 m van het huis. De sneeuwkanonnen zijn vanaf begin december tot eind maart in werking. Kinderen van 4 tot 12 jaar wordt een gratis kinderskicursus aangeboden. Bij een verblijf van minimaal 5 nachten krijg je de Silbercard Plus. Dit geeft je gratis entree tot diverse activiteiten, zwembaden en musea.

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend.

Meer informatie: Kolsassberg, Oostenrijk: Sonnenwinkel

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.