maishofen, oostenrijk: sinnlehen

Maishofen, Oostenrijk: Sinnlehen

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: SinnlehenEen gezellige vakantiehuis in Maishofen voor 10 personen. Op de 1e etage vindt u 4 slaapkamers met een eigen badkamer. Diverse slaapkamers hebben toegang tot het prachtige balkon. Hier vindt u tevens de woonkamer met een open keuken. Op de begane grond bevindt zich een royale 'stube', die u (eventueel gezamenlijk met andere gasten) kunt gebruiken als eetkamer. Binnen enkele minuten bent u in Saalbach-Hinterglemm of in Zell am See. Gaat u liever met de skibus? Deze stopt in beide richtingen nagenoeg voor het huis. Langlaufen, wandelen of een heerlijke arrensleetocht maken kunt u in de directe omgeving.

De 'stube' mag tot 21.00 uur worden gebruikt. In de zomer kunt u deze accommodatie huren onder referentie AT-11392.

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. Bij vertoning van uw reisbescheiden ontvangt u 10% korting op skihuur en 5% korting op lessen bij leisure5752.skidome.at in Viehhofen.

Meer informatie: Maishofen, Oostenrijk: Sinnlehen

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.