finkenberg, oostenrijk: honsnerhof

Finkenberg, Oostenrijk: Honsnerhof

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: HonsnerhofHet Honsnerhof ligt 4 km boven Finkenberg en heeft een mooi uitzicht over de omliggende bergen. Het appartement ligt op de 1ste verdieping. Met 3 slaapkamers en 3 badkamers kunnen er 9 personen verblijven. Het is dus ideaal voor meerdere gezinnen.

De skibus stopt praktisch voor de deur. De bus brengt u naar de liften in Finkenberg en Mayrhofen, maar ook naar het skigebied Hintertuxer Gletscher, waar u het hele jaar door kunt skiën. 's Zomers is het een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen.

De weg wordt in de winter goed geruimd, maar het kan geen kwaad om sneeuwkettingen mee te nemen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend. Bij vertoning van uw reisbescheiden ontvangt u 7% korting op skihuur bij Bründl in Mayrhofen.

Meer informatie: Finkenberg, Oostenrijk: Honsnerhof

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.