wald-königsleiten, oostenrijk: bella vista xl

Wald-königsleiten, Oostenrijk: Bella Vista XL

Vakantiehuisje voor 16 personen

vakantiehuisje: Bella Vista XLDit prachtige chalet in Salzburgerland ligt vlak bij een skigebied en is voorzien van een fijn balkon waarop u volledig tot rust kunt komen na een lange dag op de pistes. Er zijn 6 slaapkamers die 14 personen kunnen accommoderen waardoor deze optie ideaal is voor families. Begin de ochtend met een gezonde wandeling door het centrum dat ongeveer 2 km van de accommodatie vandaan ligt. U kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 1.9 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op tevens 1.9 km van het verblijf. De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als u een avond niet uit eten wenst te gaan, kunt u zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en u kunt uw auto kwijt op de parkeerplaats. De dichtstbijzijnde skibushalte vindt u op 100 m afstand van het verblijf.

Extra: Vanaf 14 Juni, kunt u deze woning huren voor 16 personen waarbij u de beschikking heeft over 7 slaapkamers en 5 badkamers.

Meer informatie: Wald-königsleiten, Oostenrijk: Bella Vista XL

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.