kaltenbach stumm, oostenrijk: apart franz josef

Kaltenbach stumm, Oostenrijk: Apart Franz Josef

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Apart Franz JosefDit appartementencomplex beschikt over 6 woningen. Deze woning heeft 2 slaapkamers voor 6 personen: ideaal voor een gezin of samenreizende vrienden.

De winkels, cafés en restaurants vindt u in de directe omgeving. Tegenover het complex bevindt zich een bakkerij voor uw verse ontbijt. De skibus stopt vlak bij het huis en brengt u naar het nabijgelegen dalstation Hochzillertal/Hochfügen. In de kelder van het huis kunt u zich in de wellnessruimte ontspannen. Ook bevindt zich hier een verwarmde skikelder voor uw sportuitrusting. Op de begane grond zijn woningen voor 4 en 6 personen, en op de 1e en 2e verdieping voor 6 en 6 personen, als u vrienden mee wilt nemen. Bij vertoning van uw reisbescheiden ontvangt u 10% korting op skihuur bij Sport 2000 Rent en 10% korting op uw skilessen bij Schischule Hochzillertal in Kaltenbach. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend.

Meer informatie: Kaltenbach stumm, Oostenrijk: Apart Franz Josef

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.