kaprun, oostenrijk: the kaprun edition west c

Kaprun, Oostenrijk: The Kaprun Edition West C

Vakantiehuisje voor 18 personen

vakantiehuisje: The Kaprun Edition West CDit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 18 personen, ideaal voor familiere√ľnies of grote groepen vrienden. Het is gelegen in het hart van de wintersportplaats Kaprun. Het huis heeft 3 badkamers, waarvan 1 voorzien is van een sauna.

Het huis ligt vlak bij het centrum, de skibus en de skipistes. De gletsjer is bijna het gehele jaar geopend. Bij Ski Dome Oberschneider ontvang je als gast een geweldige online korting op alle ski- en snowboardlessen en huur van skimateriaal. Dit voordeel krijg je als je online boekt bij: leisure.skidome.at.

Het chalet bestaat uit 2 geschakelde, volledig gescheiden wooneenheden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terras, dat direct aan de rivier ligt. In de tuin staat een jacuzzi, deze kun je tegen betaling gebruiken. Je kunt aan de eigenaar aangeven wanneer je deze wil gebruiken. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Meer informatie: Kaprun, Oostenrijk: The Kaprun Edition West C

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.