gosau, oostenrijk: hallstatt-dachstein luxury 9 gosau

Gosau, Oostenrijk: Hallstatt-Dachstein Luxury 9 Gosau

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Hallstatt-Dachstein Luxury 9 GosauVerblijf in dit luxueuze appartement in het Oostenrijkse Gosau dat is voorzien van een sauna waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Er zijn 5 slaapkamers waar 12 gasten in kunnen verblijven en je kunt 2 huisdieren meenemen. Deze optie is ideaal voor wintersportliefhebbers.

Begin de ochtend met een stevige wandeling door het centrum, dat op 100 m van de accommodatie te vinden is. Vervolgens kun je een ontbijtje halen bij de supermarkt 300 m verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje waar je in de avond van een heerlijk diner kunt genieten, vind je op 10 m afstand.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Het vakantiehuis is voorzien van een ware fitnessruimte die wordt gedeeld met andere gasten. Er is een lift aanwezig en je kunt de auto kwijt op de parkeerplaats.

Op 100 m afstand vind je de dichtstbijzijnde skibushalte.

Meer informatie: Gosau, Oostenrijk: Hallstatt-Dachstein Luxury 9 Gosau

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.