kaltenbach, oostenrijk: reisrachhof

Kaltenbach, Oostenrijk: Reisrachhof

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: ReisrachhofLandhaus Reisrachhof is rustig gelegen aan een doodlopende weg. Het huis is in 2017 compleet gerenoveerd en opnieuw ingericht. U heeft de beschikking over 4 grote slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de gezellige woonkeuken hebt u een prachtig uitzicht op Kaltenbach. Er kunnen 8 personen verblijven. Perfect voor 2 gezinnen of een vriendengroep.

De ligging van dit bijzondere appartement is natuurlijk optimaal, zo dicht bij de pistes van het Hochzillertal. Op slechts een steenworp afstand liggen de gondels van Kaltenbach: als er voldoende sneeuw ligt, kunt u daar ook naartoe skiƫn. Het centrum, de restaurants en het zwembad liggen allemaal op 1 km afstand.

De woning heeft een terras en een balkon, waar u kunt genieten van het uitzicht. Er is ook een parkeergelegenheid. Bij vertoning van uw reisbescheiden ontvangt u 10% korting op skihuur bij Sport 2000 rent, en op uw skilessen bij Schischule Hochzillertal in Kaltenbach.

Meer informatie: Kaltenbach, Oostenrijk: Reisrachhof

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.