sölden längenfeld, oostenrijk: chalet huben l

Sölden längenfeld, Oostenrijk: Chalet Huben L

Vakantiehuisje voor 30 personen

vakantiehuisje: Chalet Huben LHet gezellig ingerichte vakantiehuis in Längenfeld ligt in het district Huben. Het huis is voor 30 personen en heeft in totaal 16 slaapkamers en badkamers. De kamers zijn allemaal mooi en sfeervol ingericht. De skibus stopt op 50 m van het huis en brengt u naar de nabijgelegen skigebieden Sölden en Obergurgl. Er liggen langlaufloipen voor het huis. Daarnaast zijn er allerlei wandelpaden in de directe omgeving, en de thermen van Längenfeld liggen praktisch voor de deur. In het Ötztal vindt u tal van andere mogelijkheden zoals klimmen, raften, canyoning en het grootste themapark van Oostenrijk, Area 47.

Na een lange, drukke dag kunt u thuis in de sauna heerlijk ontspannen. In de zomer verhuurt de eigenaar ook fietsen. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend. Bij vertoning van uw reisbescheiden ontvangt u 10% korting op skihuur en uw skilessen bij Schischule AGE in Ötz Hauptstrasse 84.

Meer informatie: Sölden längenfeld, Oostenrijk: Chalet Huben L

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.