saalbach-hinterglemm, oostenrijk: chalet tristkogel - mittenwald

Saalbach-hinterglemm, Oostenrijk: Chalet Tristkogel - Mittenwald

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Chalet Tristkogel - MittenwaldDit prettige appartement ligt in Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk. Er zijn 3 slaapkamers en in de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank. In totaal kunnen er 10 personen overnachten, ideaal dus voor een vakantie met familie of vrienden. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht.

Op slechts 300 m van het huis is in de winter een beginnerspiste met een lift. Daar vertrekt ook de gratis skibus naar het skigebied Saalbach-Hinterglemm met 270 km aan pistes. Tevens is hier een crèche voor de jonge kinderen, die je ter plaatse kunt boeken. Ook kun je langlaufen, wandelen, rodelen of een heerlijke tocht maken met de arrenslee in de directe omgeving.

Het gezellige appartement heeft alles wat je nodig hebt. De keuken beschikt onder andere over een oven en een afwasmachine. Er zijn 2 badkamers. Je kunt gebruikmaken van een skiberging met skischoenverwarmers en er zijn 2 garages voor de auto.

Meer informatie: Saalbach-hinterglemm, Oostenrijk: Chalet Tristkogel - Mittenwald

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.