st. ulrich am pillersee, oostenrijk: chalet freytag

St. ulrich am pillersee, Oostenrijk: Chalet Freytag

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Chalet FreytagDit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen, ideaal voor 1 of 2 gezinnen. Gelegen in het dorp St Ulrich, aan de Pillersee, op de grens met het Salzburgerland.

Het huis staat in een natuurlijke omgeving. St Ullrich heeft zijn eigen skigebied, maar je kunt ook gebruikmaken van het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Je bent snel in St Johann/Kitzb├╝hel of in de stad Salzburg. In de zomer zit je midden in een wandel- en mountainbikegebied.

Het huis is verdeeld over 3 etages met op de begane grond een royale woonkamer en aparte keuken. Ook heb je toegang tot de tuin met een terras. In het souterrain is een prachtige 'Stube' gemaakt waar je een drankje kunt drinken. Er is een recreatieruimte met een tafelvoetbaltafel en er is WiFi in het huis aanwezig. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen is verboden in dit huis.

Meer informatie: St. ulrich am pillersee, Oostenrijk: Chalet Freytag

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.