bad kleinkirchheim, oostenrijk: thermal double

Bad kleinkirchheim, Oostenrijk: Thermal Double

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Thermal DoubleDit appartement in de bergen van Karinthië heeft 1 slaapkamer. Door de extra slaapbanken kun je er echter met 5 personen verblijven. Ideaal voor wintersportliefhebbers die dicht bij de piste willen zitten! Niet alleen wintersportliefhebbers, maar ook natuurliefhebbers zitten hier goed. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes in de mooie omgeving. In de thermen St. Kathrein en Römerbad kun je heerlijk ontspannen. Bad Kleinkirchheim beschikt ook over een prachtige 18-holes golfbaan. Bad Kleinkirchheim is overigens zonder moeilijke toegangswegen via bergpassen te bereiken.

Dit appartement bevindt zich in een appartementenhotel, op een van de 5 verdiepingen met een lift. Je bevindt je in het centrum van Bad Kleinkirchheim. Het appartement is uitgerust met een keuken, een badkamer met een douche en een toilet en een balkon. Er worden ter plaatse extra services geboden, zoals badjassenservice voor de thermenfanaten en een ontbijt- en broodjesservice.

Meer informatie: Bad kleinkirchheim, Oostenrijk: Thermal Double

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.