ellmau, oostenrijk: haus monika - enzian top 2 voor 0 personen

Ellmau, Oostenrijk: Haus Monika - Enzian Top 2 voor 0 personen

vakantiehuisje: Haus Monika - Enzian Top 2Dit knusse appartement is gelegen in Ellmau, Tirol. De woning is geschikt voor 3 personen, ideaal voor een klein gezin. Het huisdiervriendelijke appartement beschikt over grais WiFi en een parking.

Uw appartement is perfect gelegen aan de dorpsrand van Ellmau en bevindt zich dicht bij de skipiste (100 m) en de piste loopt achter het appartement langs en komt op de Hartkaiserbahn uit. Het Kaiserbad, een groot overdekt zwembad met buitenbad en wellnessfaciliteiten, is aan te raden als uitstapje. Uiteraard is de omgeving ook op een zomerdag uitermate geschikt voor een heerlijk verblijf. Het bergachtige wandel- en mountainbikeparadijs van de Wilder Kaiser is voorzien van vele mooie routes.

Het comfortabele appartement is van alle gemakken voorzien en geeft toegang tot een parkeerplaats waar u, door de ideale ligging, de auto het gehele verblijf kunt laten staan. Uw appartement is een heerlijke plek om tot rust te komen na een dag in het Tiroolse landschap.

Meer informatie: Ellmau, Oostenrijk: Haus Monika - Enzian Top 2 voor 0 personen

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.