brandberg, oostenrijk: brandberg

Brandberg, Oostenrijk: Brandberg

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BrandbergOp 5 km van het beroemde Mayrhofen im Zillertal ligt het gezellige dorpje Brandberg. Hier vindt u de vrijstaande woning Wegscheider. Op de begane grond ligt het nieuwe appartement, met een ruime woonkeuken en 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan 1 met een extra stapelbed. Er kunnen dus 6 personen verblijven: ideaal voor een groot gezin of samenreizende stellen.

Het dorpje Brandberg, de restaurants en de skibus naar Mayrhofen liggen op 200 m van het appartement. In de omgeving kunt u ook zwemmen of mooie wandelingen maken. In de winter kunt u uw skispullen snel drogen in de skiberging met skischoenverwarmers. In de zomer kunt u genieten van het terras en de mooie tuin.

De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.

Meer informatie: Brandberg, Oostenrijk: Brandberg

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.