kaltenbach, oostenrijk: herzstück kaltenbach top 7

Kaltenbach, Oostenrijk: Herzstück Kaltenbach Top 7

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Herzstück Kaltenbach Top 7In deze oude drogisterij zijn een aantal appartementen gebouwd. Dit appartement bevindt zich op de 2e etage van het huis. De 2 ruime slaapkamers bieden in totaal 5 slaapplaatsen. Eén van de slaapkamers is ingericht met een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer vind je een eenpersoonsbed en een stapelbed.

Kaltenbach is een charmant plaatsje in het bekende Zillertal. Vanuit Kaltenbach heb je direct toegang tot het skigebied Ski Optimal, maar ook de Zillertal Arena, Penkenbahn en de Hintertuxer Gletscher liggen vlakbij. Het Zillertal staat ook bekend om de prachtige natuur en alle zomerse activiteiten in het dal.

Als je eerder wilt aankomen of later wilt vertrekken, kun je je bagage in de bergingsruimte stallen.

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. Bij vertoning van je reisbescheiden ontvang je 10% korting op skihuur bij Sport 2000, en op je skilessen bij Skischule Hochzillertal in Kaltenbach.

Meer informatie: Kaltenbach, Oostenrijk: Herzstück Kaltenbach Top 7

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.