kaltenbach, oostenrijk: herzstück kaltenbachtop 2

Kaltenbach, Oostenrijk: Herzstück KaltenbachTop 2

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Herzstück KaltenbachTop 2In deze oude drogisterij zijn een aantal appartementen gebouwd. Dit appartement bevindt zich op de 2e etage van het huis. De ruime slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en is dus perfect voor een stel.

Vanuit Kaltenbach heb je direct toegang tot het skigebied Ski Optimal, maar ook de Zillertal Arena, Penkenbahn en de Hintertuxer Gletscher liggen vlakbij. Het Zillertal staat ook bekend om de prachtige natuur en alle zomerse activiteiten in het dal.

Je ski's of je fiets kun je in de berging neerzetten. Als je eerder wilt aankomen of later wilt vertrekken, kun je je bagage ook in de bergingsruimte stallen.

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend. Je ontvangt 10% korting op skihuur bij Sport 2000, en op de skilessen bij Skischule Hochzillertal in Kaltenbach.

Meer informatie: Kaltenbach, Oostenrijk: Herzstück KaltenbachTop 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.