zell am see, oostenrijk: mountain and lake thirteen

Zell am see, Oostenrijk: Mountain and Lake Thirteen

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Mountain and Lake ThirteenDit vakantieappartement in Zell am See heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor een familie of vriendengroep. Deze accommodatie heeft een schitterend uitzicht over het meer ligt pal in het centrum van dit bekende stadje. Het heeft 2 luxe badkamers en een moderne keuken waar u met het hele gezelschap kunt eten.

Als u hier in de winter verblijft, kunt u skiën in het sneeuwzekere skigebied van Zell am See en Kaprun. De lift ligt op 750 m en brengt u naar een winterparadijs met wel 140 km aan piste. In de zomer kunt u verkoeling zoeken bij het meer en de leuke winkeltjes in het centrum afgaan. Ook is het leuk om een bezoekje te brengen aan de grote stad Salzburg. Bezoek hier vooral het Hohensalzburg Castle, gelegen op een heuvel in de stad.

Voor gezamenlijk gebruik is er een prachtige wellness in het complex aanwezig waar u kunt relaxen na een dagje inspanning in de bergen. Ook is er een ruimte waar u uw fiets, mountainbike of uw ski’s kunt stallen. Voor uw auto is er 1 parkeerplaats.

Meer informatie: Zell am see, Oostenrijk: Mountain and Lake Thirteen

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.