klösterle, oostenrijk: klösterle

Klösterle, Oostenrijk: Klösterle

Vakantiehuisje voor 15 personen

vakantiehuisje: KlösterleDit comfortabele vakantiehuis in Klösterle heeft 6 slaapkamers. Het is ideaal voor families of een kleinere groep. 's Winters kun je je skiuitrusting in de skiberging met skischoenverwarming kwijt.

In het centrum van Klösterle bevindt zich een snow-tubing baan, een boogschietbaan en een oefenlift voor beginnende skiërs. In de zomer is de omgeving ideaal voor wandelingen in de natuur met prachtige vergezichten.

Dit vakantiehuis is samengesteld uit AT-14237 en AT-14238. De woningen zijn door middel van een verbindingsdeur met elkaar verbonden. De woon-/eetkamer op de begane grond biedt voldoende plaats voor 17 personen; de woon-/eetkamer op de 1e verdieping is kleiner. De keukens zijn beide voorzien van moderne apparatuur: zo beschik je over een snijmachine voor vlees en brood en elektrische kookplaten. De slaapkamers zijn ruim en gezellig ingericht met veel hout. In de badkamers is er naast een douche, toilet en wastafel ook een föhn.

Meer informatie: Klösterle, Oostenrijk: Klösterle

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.