wenns, oostenrijk: ausblick

Wenns, Oostenrijk: Ausblick

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: AusblickDit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Deze royale en modern ingerichte vakantiewoning is rustig gelegen op 1 km boven Wenns.

Op vertoon van de reisbescheiden ontvang je 10% korting op skilessen en skihuur bij Schischule AGE in Ă–tz, Hauptstrasse 84. In de zomer zijn er mooie wandelgebieden en alpenweiden in de buurt.

Op de begane grond en de 1e verdieping van de woning bevinden zich 2 keukens, een eetkamer, een grote woonkamer met overdekt terras en 3 badkamers. Vanaf de terrassen met op het zuiden heb je een prachtig uitzicht over het Pitztal en de prachtige omliggende bergen. Tegenover het huis ligt een kleine privéspeeltuin met een zandbak, schommel en trampoline. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is. Er is WiFi in het huis aanwezig.

De skibushalte bevindt zich op 300 m, je kunt naar het familieskigebied Hochzeiger of naar de Pitztaler Gletscher.

Meer informatie: Wenns, Oostenrijk: Ausblick

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.