wald im pinzgau - königsleiten, oostenrijk: salzach appartement wald 2

Wald im pinzgau - königsleiten, Oostenrijk: Salzach Appartement Wald 2

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Salzach Appartement Wald 2In het dorpje Wald ligt dit vakantiehuis met 2 appartementen. U bewoont het appartement op de begane grond. In totaal beschikt u over 2 mooie slaapkamers en 2 badkamers, voor maximaal 6 personen.

Door de centrale ligging kunt u binnen 15 minuten rijden naar de skigebieden Zillertal Arena, de Wildkogel Arena en de Kitzbüheler Alpen. Met de Salzburg Superskikarte heeft u overal toegang en kunt u ook een uitstapje maken naar Zell am See, Kaprun en Saalbach-Hinterglemm. In de zomer kunt u naar een mooi stuwmeer bij Gerlos, en vergeet niet de watervallen in het naastgelegen Krimml te bezoeken.

Na een dag wandelen, fietsen of skiën kunt u relaxen in uw eigen privésauna. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend.

Het huis is in aanbouw en gereed in november 2019. De getoonde foto's geven het comfortniveau weer, maar kunnen afwijken van de uiteindelijke inrichting. De definitieve foto's worden eind december 2019 verwacht.

Meer informatie: Wald im pinzgau - königsleiten, Oostenrijk: Salzach Appartement Wald 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.