krimml, oostenrijk: tauernlodge krimml 2b

Krimml, Oostenrijk: Tauernlodge Krimml 2B

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Tauernlodge Krimml 2BDit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 10 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen in het bekende dorp Krimml, met de hoogste watervallen van Europa.

Het huis staat op 12 km afstand van het skigebied Zillertal Arena. In de omgeving kunt u gezellig een dagje genieten van de sneeuw of een mooie wandeling maken. In ieder seizoen is Krimml een aantrekkelijke bestemming. Op deze locatie kunt u mountainbiken, paragliden en paardrijden.

Dit prachtige chalet is verdeeld over 3 etages en u kunt heerlijk ontspannen in de sauna in de kelder. Op de 1e etage is 1 slaapkamer met badkamer en de woonkamer met een open keuken. Vanaf de woonkamer heeft u toegang tot het grote balkon met een fantastisch uitzicht. De andere slaapkamers en 2 mooie badkamers bevinden zich op de begane grond. Er is WiFi in het huis aanwezig en er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Meer informatie: Krimml, Oostenrijk: Tauernlodge Krimml 2B

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.