bartholomäberg, oostenrijk: eveline

Bartholomäberg, Oostenrijk: Eveline

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: EvelineDeze mooie vakantiewoning in het skigebied Montafon heeft ruimte voor 4 personen. U heeft in deze woning 2 slaapkamers tot uw beschikking. De woning leent zich perfect voor uw gezin of samen met uw partner. U heeft een privétuin tot uw beschikking en in de buurt kunt u mooie wandelingen maken.

In de zomer kunt u heerlijke wandelingen maken door de bergen. U kunt er daarnaast ook op uit trekken met de fiets. Het centrum is 1,2 km van de woning verwijderd net zoals de skibus. De skilift is op 5 km van uw woning. Voor zwemliefhebbers is er op 5 km afstand een openbaar zwembad. Als u van langlaufen houdt, dan is het langlaufgebied ook op 5 km afstand.

De woning is voorzien van WiFi waar u gratis gebruik van kan maken. Verder kunt u na een lange dag heerlijk genieten in de tuin. Mocht u met de auto komen naar de woning dan is er de mogelijkheid om deze bij het vakantiehuis te parkeren.

Meer informatie: Bartholomäberg, Oostenrijk: Eveline

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.