lutzmannsburg, oostenrijk: pannonia l03

Lutzmannsburg, Oostenrijk: Pannonia L03

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Pannonia L03Dit moderne appartement ligt op een golfresort in Lutzmannsburg, Oostenrijk. Er zijn 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed en in de woonkamer staat een 2-persoons slaapbank. Het is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het hele gezin of met meerdere stellen. Naar de golfbaan is het slechts 50 m lopen.

Het resort ligt vlak bij de grens met Hongarije en het is omgeven door een prachtig landschap. U kunt 1 of een paar dagen relaxen in de bekende Thermen Lutzmannsburg. Ook kunt u in de directe omgeving prachtige wandelingen maken of een bezoek brengen aan de wijngaarden. Een dagje Wenen behoort ook tot de mogelijkheden, dit is slechts 1,5 uur rijden.

Het appartement is luxe ingericht en het heeft alles wat u nodig heeft. In de woonkamer staat een televisie en de keuken is onder andere uitgerust met een combimagnetron en een afwasmachine. Er is een moderne badkamer en u heeft een eigen tuin met overdekt terras. Ook heeft u een priv├ęparkeerplaats.

Meer informatie: Lutzmannsburg, Oostenrijk: Pannonia L03

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.