maria alm, oostenrijk: chalet-apartment hintermoos

Maria alm, Oostenrijk: Chalet-apartment Hintermoos

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Chalet-apartment HintermoosUw vakantiewoning bevindt zich tegenover de skipiste! U bewoont de gehele begane grond, met privé gebruik van de tuin en een eigen parkeerplaats.

Het appartement is in 2019 compleet nieuw ingericht met een aparte keuken voorzien van alle nodige apparatuur en een gezellige eethoek. Via een doorkijkje heeft u contact met de grote woonkamer die is ingericht met een heerlijke grote loungebank en een sfeervolle houtkachel.

Vanuit de ruime centrale hal zijn de twee slaapkamers en badkamer bereikbaar. 1 slaapkamer is ingericht met een 2-persoons bed en heeft een eigen douche met wastafel. De andere slaapkamer heeft twee dubbele bedden en is via de garderobe verbonden met de grote badkamer.

Kortom een zeer ruim appartement wat uitermate geschikt is voor families tot 5 personen die gesteld zijn op privacy en ruimte.

Tegenover uw vakantiewoning komen twee skiliften bij elkaar, en brengen u naar de pisten van Hinterthal en Maria Alm. Deze dorpen maken onderdeel uit van het Hochkönig skigebied dat zich uitstrekt vanaf Maria-Alm, naar Dienten en Mühlbach, Ook in de zomer zijn de skiliften open en is er voor jong en oud veel te beleven in dit prachtige gebied.

Meer informatie: Maria alm, Oostenrijk: Chalet-apartment Hintermoos

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.